Welkom op Next-Level.nl

Algemene Voorwaarden

(1) - PRIJZEN EN VOORRAAD
(2) - AANBIEDINGEN
(3) - VERZENDKOSTEN EN BEZORGTIJD
(4) - VERZENDING NAAR BUITENLAND
(5) - GARANTIE
(6) - RUILINGEN
(7) - RESERVERINGEN EN SPECIALE BESTELLINGEN
(8) - BETAALMETHODEN
(9) - WIJZIGINGEN
(10)- ANNULERINGEN
(11)- PRIVACY
(12)- RETOURNEREN

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen van Next Level. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de website van Next Level.

(1) PRIJZEN EN VOORRAAD
Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Next Level behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Next Level stelt alles in het werk om het geleverde product te laten beantwoorden aan de overeenkomst en te laten voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties, maar kan niet instaan voor kleur- of printafwijkingen, type/prijsfouten.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

(2) AANBIEDINGEN
Alle aanbiedingen zijn geldig zolang aangegeven, zolang de voorraad strekt.

(3) VERZENDKOSTEN EN BEZORGTIJD
Voor alle bestellingen die verzonden worden bedragen de verzendkosten € 2,95. Verzendingen worden gedaan via de reguliere PostNL of pakket post. De bezorg- en leveringstijden van PostNL gelden hierbij. Gebruikelijk is dat dit binnen Nederland 1 tot 2 dagen duurt na verzenden van de bestelling.
Bij bestellingen boven de €70 euro vervallen de verzendkosten.

(4) VERZENDING NAAR BUITENLAND
Neem contact op met onze klantenservice voor de hoogte van verzendingen naar uw locatie. 
Next Level is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van onverzekerd verzonden pakketten buiten Nederland.

(5) GARANTIE
Wij houden ons aan de door leveranciers aangegeven garantietermijnen en -voorwaarden zoals vermeld op de artikelen. Op tweedehands producten krijgt u van ons een garantie van 3 maanden. In alle nadere gevallen houden wij ons aan de wettelijke garantiebepalingen.

(6) RUILINGEN
U kunt bij aankoop in één van onze vestigingen maximaal 1 maal ruilen binnen 24 uur tenzij anders afgesproken. De volgende producten kunnen niet geruild worden: PC games, DVD's, guides, consoles, accessoires en speciaal voor u bestelde artikelen. Alle producten dienen onbeschadigd in de originele en onbeschadigde verpakking te zijn. Wij geven géén contant geld terug, er kan wel een tegoedbon uitgeschreven worden die één jaar lang geldig is. (indien deze na een jaar wordt ingeleverd, kan de verwerking langer duren)  Online bestellingen kunnen in overleg worden geretourneerd.

(7) RESERVERINGEN EN SPECIALE BESTELLINGEN
Indien u bij ons een game of console reserveert of speciaal bestelt vragen wij hiervoor een aanbetaling; € 10,- bij games en € 50,- voor consoles.

(8) BETAALMETHODEN


Voor informatie over iDeal kunt u terecht op de website van iDeal.

Next Level
IBAN : NL73INGB0006458421

Als u een betaling vanuit het buitenland voldoet dient u ook onderstaande gegevens in te vullen bij de betalingsopdracht:

IBAN NL73INGB0006458421

Mocht u vragen hebben over het voldoen van een betaling kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

KVK Nummer : 60518049

(9) WIJZIGINGEN
Next Level behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te allen tijde en zonder uitdrukkelijke kennisgeving aan te passen. Het is daarom als gebruiker aangewezen om bij elk bezoek aan de website deze Algemene Gebruiksvoorwaarden na te lezen.

(10) ANNULERINGEN
U kunt uw bestelling telefonisch,schriftelijk of per e-mail annuleren. 

Retouradres :
Next Level
Zuidsingel 59
3811HD Amersfoort.

Bij het niet accepteren van een verzonden bestelling worden de verzendkosten en administratiekosten aan u doorberekend. Afhankelijk van de door u gekozen verzendwijze zullen de kosten € 10,- tot € 14,- bedragen.

(11) PRIVACY

De door u aan ons verstrekte persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor interne doeleinden en zullen dus niet verstrekt worden aan derden.

(12) RETOURNEREN
Op ons retourbeleid geldt de wettelijke Nederlandse regelgeving (14 dagen bedenktijd). Per mail kunt u onder vermelding van uw ordernummer uw retour verzoek sturen naar [email protected] 

RETOURFORMULIER